läsa?

min flickvän lånade mig en bok som hon tycker är bra, och hon hade rätt den är awesome!
har till jul på mig att göra en rescension om en bok.. och jag hatar böcker för jag hittar aldrig någonting bra att läsa om... men nu har jag det! tack darling! :*

felvriden men wtf!




frågesvar!


frågor som kom försent

såg nyss att jag fått frågor av en person som inte frågade när frågestunden väl var.... jag har ju redan gjort videon och den är uppe på youtube snart!

Så då kan vi ha dom här och nu! :)



1. Köttbullar med pulvermos<3
Pizza....
Kyckling med ris och sötsur sås..
lasange
Kött åh päror ;)

2. Jag har väl inte precis några bästa vänner kan jag väl säga... jag gillar inte att ranka mina vänner på det viset.. men dom som är mina bästa bästa så är det beatrice ullberg och camilla larsson :)

3. min flickväns.... jockibois.... sen är det nog inga mer som jag vet om... men jag kan börja läsa din om du vill det ;)

4. Haha jaa det har jag säkert... men min dolda talang är nog att jag kan få tårarna att rinna om jag så känner för det.. brukar använda det på mamma när jag retas med henne ;) (men nu ska ni inte tro att jag gör det här jämt, gör det typ när någon tar en godisbit av mig. annar sär alla tårar verkliga :))

5. Asså det beror på, jag är emot dom som kommer in till Sverige och vill ha pengar men endå våldtar och bara är allmänt dum i huvudet. Jag har INGENTING emot dom som kommer hit och jobbar så dom känner att dom får en andra chans i livet, för alla är värd det. Men jag tror att våran "rasism" som vi i sverige har är mot dom som inte sköter sig här. För man kan inte dra alla över en kant. Så näe jag är bara emot dom som komemr hit och vill ha pengar men bara förstör! :)

6. haha jaaa... det är så jävla hemskt...

7. shit jag har nog ingen..... jag vet inte vem jag ser upp till egentligen... Oo

8. det är nog eminem! :)

9. Jag har en liten bok som INGEN har fått läst i där jag skriver ner alla mina känslor som jhag har.... och på så sätt försvinner lite av dom känslorna så det inte blir så mycket att bära på! Riktigt bra tips till er där ute som inte vet hur ni ska hantera eran sorg.. skriv ner alla känslorna och lägg boken där ingen annan kan hitta den! Det hjälper att få bort topparna på sorgerna!

Och det var mina svar till dig Manne! Klicka på namnet för att komma till hennes blogg!

gay

sitter och äter massa choklad... har fått mens och typ HATAR mitt liv... vaknade inatt av att det var SKITblött... trodde att jag bara var snuskigt jävla kåt... men så vare blod.... då ba : FUCK MY LIFE.
Men men fick svar på varför jag var så grinig igår...... höhöhö...


Men min kära flickvän har lagat mat åt mig igen! :3 åt för kanske ... en halvtimme sen?
Så nu får jag äta godis!
Åker hem klockan 18:10... så videobloggen kommer väl runt 20:00 ikväll hoppas jag! :)
så ni får vänta ett tag till lovers!

Har ni inte vart in på min flickväns blogg och frågat någonting på hennes frågerstund? Så tycker jag att ni borde göra det! :) klicka på länken! http://psychoticpuzzle.blogg.se/2012/september/fragestund.html#comment

gör mig en tjänst!

Min flickvän har en frågestund at the moment! och den håller i... vet inte hur länge!

Men klicka på bilden för att komma till hennes frågestund! älsk på er som frågar henne! :*


kom nyss på en sak!

Att vägen till mitt hjärta är faktiskt mat.... men inte vilken rätt som helst... utan köttbullar med pulvermos... ÅH JAG ÄLSKAR DET !!! <3 frun gjorde det tidigare ikväll... var inte så värst hungrig när hon sa att hon skulle göra mat.... men när jag fick höra vad det blev för mat.... Så blev jag hungrig direkt! (a) men seriöst, har älskat köttbullar med pulvermos sen jag var liten knodd! :D
Så det liksom ger tillbaka feta flashbacks typ.. xd Så nu vet ni en liten sak om mig! (A)

Och frun sitter och flätar i sina dreads igen! Ibland undrar jag hur hon ska ha det... ibland ska hon ha dreads.... sen typ 4 dagar efter ba . NÄE!!! hon är så knas.... nu ska jag tigga om lite mat med.... som en äkta fattiglapp.. </3

hos fruuuun

åkte hit igår igen och tryckte i mig.. en halv chips påse sen mådde jag bara dåligt..
Har inte ätit riktig mat sen i ... torsdags innan jag ens åkte hit känns det som....
Jag mår fan kasst som fan och har huvudvärk... typ klagar på allt...
men orkar inte blogga nuuuu, videobloggen kommer ut imorgon!
Men när det vet jag inte. när jag kommer hem :)

Kom igen förfan!!

fråga på as hell! ni har tills imorgon på er! sen gör jag en videoblogg med alla svaren imorgon!
Sååå.... fråga massa frågor ffs!!

http://notausstieg.blogg.se/category/fragestund.html

film hela jävla tiden?

Jaa jag hålelr på att ladda ner tarzan 2 och camp rock 2? fÖr jag och flickvännen är lite gay och kollade på ettorna igår... så nu laddar jag ner tvåorna! samt oliver och gänget! 

Well datorerna kom inte idag... Fan dom säger ba : IMORGON KOMMER DOM! sen ba : idag hoppas vi... sen : imorgon! and so on... ännu ett tecken på att man inte kan lita på folk! Oo

MEEEEEEEEN. Jag känner mig fett duktig, har gjort alla jävla uppgifter som lärarna har langat på mig!
Det är nått fel med mig? jag pluggar verkligen? xd
Sen har jag gjort en lista på lite saker som jag ska fylla i under hela terminen!

Vilken lärare som skriker åt klassen att hålla käften elle rnågot annat under hösten.
Vilken lärare som ger mest läxor.
Och en till som jag inte kan säga för då kommer jag få fan av möjligen lärare osv.. xD


snusk.

sitter på entereprenör lektionen... jag håller på att dö.. jag orkar inte tänka.... jag vill dö helst nyss.




åka tåååg

Sitter nu på tåget till bollnäs, och jag använde paketdata på mobilen så jag kan blogga... tänk att jag spenderar 19/kr nu bara så ni har ett inlägg att läsa!

men om jag fattade läraren rätt så skulle vi få datorerna idag?! hur jävla wonderful är inte det?! så då kanske jag bloggar från den idag? man får hoppas! sen har ni två dagar kvar på frågestunden! kolla på sidan av detta inlägg, gå på kategorin frågestund, sen fråga mig några frågor! det kan vara flera frågor i en kommentar! men läs reglerna först innan ni kommenterar!





ljusdal

sitter hos flickvännen nu, hon har rakat mina ben... vilket jävla lyx ;)
Senhar vi duschat och nu sitter hon och pluggar franska... och läser högt..
Fattar seriöst ingenting.... ett under att hon inte bryter tungan av sig...

Men orkar inte blogga nu.............. bloggar mer imorgon >.<

höhöhöh

efter den där videon jag la ut så fick jag världens sug att lyssna på deras nya album uno.. finns en låt där som jag fastnat för... Oh Love! tänker på frun när jag hör den... för jag brukar kalla henne love.... men den är sveeeen bra!


i swear i've created a new ozonlayer... around my head....

jag fick världens lust att dränka mitt hår i hårspray... so i did it. får se hur det ser ut imorgon! kommer bild så fort jag vaknat!


Åh så jävla söt <3

 

Min dator är så jävla gay.

Mina WesC hörlurar funkar på mobilen men i datorn måste jag ha sladden på ett visst sätt så det låter.... blir skitarg... så här håller den på med batteriet ibland med.... den säger att det inte är i osv...
Den gillar inte att ha saker i sig... jävla oskulds dator blir förbannad.


jaa fortsätt fråga?

tänker inte precis göra en video där 3 personer frågat en massa? så bomba förfan annars blire inge av att göra en video på fredag :)

klicka på länken för att komma till frågestunden.

http://notausstieg.blogg.se/2012/september/kanske-dags-for-en-san-har.html#comment

skolfotot har kommit!

Jajjemäänn, skolfotot har kommit till brevlådan nu! Ni har ju sett första, men vi fick ta två stycken! ;) så här är den andra som enligt mig blev BÄST.


lagat mat själv!!





Söndag

Hmm, vaknade rätt tidigt imorse .... så då skrev jag till mamma helt random så kom hon in i mitt rum och höll mig sällskap tills jag vaknade riktigt! höhöhö så fjollig.

Men här har vi en film recension!

Beethovens big break hette film jäveln!

Handlar om en båtsman hund! (sankt benard) Som kallas beethoven!
mer minns jag inte.... men vet att den är SKITBRA! :D

hittar ingen jävla trailer åt den heller....

men 6/10 i betyg!

egoisten själv eller?

har haft skit tråkigt så har tagit massa bilder på mig själv och jag fastnade för en speciell bild... jag ser lite bad ut... ;)




kanske dags för en sån här?

Dags för en ny frågestund kanske? Och som vanligt gör jag en video där jag svarar på frågorna som ställs så det blir lite mer personligt you know what im saying? Så då kan vi köra igång den nu! Så på fredag klockan 15 stängs frågestunden! ni har alltså en hel vecka på er sötingar! Ask me something!

accepterar inte anonyma kommentarer. Om ni inte vill att jag säger erat namn så hitta på ett användarnamn. För pallar inte massa anonyma jävlar.

Här har jag små krav på vart gränsen går.

1. Ingenting om hur jag har sex med min flickvän, för det behöver inte ni veta.
2. Ingenting om varför vi har bråkat för det angår inte er.
3. och absolut inte varför jag nu går på toa för jag är kissenödig..

 

wtf?

Såg att flickvännen hade lagt upp denna på sin blogg och nu kollade jag på den... jag vill ha... :C



waiting

sitter och väntar på bättre tider, min kära flickvän ska ju te bollnäs för att sen ta hundra bussen till sin moster så då tänker jag passa på att stanna och träffa henne en snabbis! är typ forever alone... dom som jag var med stack........ haha ingen vill vara med mig! :c

station igen..

sitter och väntar på att gå till psykologen.. sen efter det ska jag väl nått tag åka hem.. och mi flickvän kommer la tvinga mig att ladda ner LoL ... vi får se vad jag gör ikväll! ska väl ta och göra en videoblogg med om vad jag gör när jag har tråkigt... nu blev det väl intressant? ;) folk kommer bara inte våga sitta vid mig efter det här.... hahaha så illa äre ;)

station

sitter på station med hilda.. vi är på en varsin toa och skiter.. haha... jag blir skit bajsig när jag ätit älgkött märker jag? men men gott äre! idag blire psykolooog!

engelska

ska ha engelska nu, sen blire lärande och utveckling... efter det så blir det bup till min doktoooor, sen iväg till min älskade och äta älgköttsbiffar med ris och sås... låter rätt wonderful... hihihi... sen efterdet ska jag tvinga henne att massera mig om hon glömt det.... men hoppas inte det.. mysbus med min älskade!

skola

sitter i skolan nu och ska ha en jävla lektion i tre timmar... hur jävla schysst var den då? men senare blire doktorn och kolla blodtryck osv... senare hem te älskling och bli masserad! och hon kanske rakar benen på mig med? man får ju hoppas ;)


wtf?

ligger och kollar lite på mobilen innan jag somnar... och ser att blogg.se har en app till android mobiler nu? äntligen? ba väntat sådär hundra år men annars så? godnatt nu förfan

nyss kommit fram till en sak!

Jag har fna gått en hel jävla månad i skolan utan att skolka! fett stolt över mig själv! nu ligger skolan typ 2 mil ifrån mig.... inte skolkat en enda gång.... när jag gick i nian hade jag skolan 100-200 m till skolan.... hur jävla logiskt låter det? egentligen borde jag ju skolka nu för det är så långt och jag måste upp tidigare än vanligt?
MEN NÄERU JÄVEL! Så jag är fett stolt över mig själv! Så alla som trodde att jag skulle skolka i gymnasiet kan ju jag ge fingret här och nu :) För jag insåg i slutet av nian att om inte jag klarar gymnasiet så har jag ingen framtid. Så jag sa innan gymnasiet började att jag inte skulle faila. och har inte gjort det!

Men dom små anledningarna till att jag inte orkade vara i skolan var nog att jag inte hade någon som helst ordning på mina saker... papper överallt.... böcker överallt.... tappade bort saker i mitt skåp... Så då såg jag ingen som helst anledning att gå på lektionerna... för jag har en "sjukdom" om man kan kalla det de... Och jag måste ha världens jävla ordning annars blir typ min värld kaos... T.ex Om inte nycklarna ligger där jag alltid lagt dom så får jag panik och river halva lägenheten... så kanske dom ligger i byxorna.... så jag måste ha rutiner för att klara en simpel dag... Det är jättejobbigt att leva så.. För nyligen tappade jag bort plånboken... och då fick min flickvän se mig i den skräcken/paniken bara för den inte låg där den brukar.... jag rev köket nästan.... men den låg i ett par byxor som jag hade dagen innan.... Så illa är det för mig... Men nu har jag införskaffat mappar så jag har ALLA papper organiserade... så då är det lättare för mig att kunna gå på lektionerna... för hade jag inte haft en mapp med alla saker i... hade jag fan inte gått på lektionerna.... Men oj... nu blev det ett långt inlägg... men tror ingen orkat läsa allting.... men ni som gjort det, ni har en liten bättre bild av mig.. :)


HAH. OH MY GOD.

satt och kollade igenom massa shit på facebook... så hittar jag denna... man ser ju redan här att vi hör ihop eh? ;) eftersom jag frös så förbannat om mina händer så fick jag låna hennes vantar... min gullunge! <3


HOLY SHIT?!

Kollade nyss här där man skriver sina inlägg... ATT MAN KAN KOPPLA SIN FUCKING INSTAGRAM TILL BLOGGEN?!?!?!?!?!?! xO 
WOHOOOO NU ÄRE BRA!!!!


onsdaaaag

Jag hade torsdag i huvudet imorse... men så var det ju absolut inte... :$

Men men, åkte ifrån mitt hjärta kl 10:10 och var i bollnäs kl 10:49... sedan in på pressbyrån köpte tuggummi och cola... sen iväg te skolan föär att äta lunch! Det var ju spaghetti och köttfärssås ffs ;)
MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN jag har typ ingenting att säga om dagen... jag åker iallafall till min kära flicka igen imorgon efter mötet med doktorn :) Och då ska lilla rabbit få helkroppsmassage! ;) love it! 

Åh just ja... jag följde hilda och ninni till gymmet med och kollade på när dom svettades sönder... fan vad jag är glad att jag inte anstränger mig ibland för det såg riktigt svettigt ut!!


tisdag

Jag kom hem till min kära flickvän för typ 40 min sen! hihohihej!!

Sen var jag med om världens pinsammaste grej som gjorde att jag blev röd i ansiktet..
På engelskan så har vi ju en amerikan... och han satte sig på min bänk och ba:
Do you mind if i have my ass in your face?! ;D
Jag : .... xd
Han : IT SMELLS GOOD!!!!
då dog jag och blev as röd i ansiktet.... herregud.. D:

MEEEEEN imorgon så börjar jag 11:50! ba för jag e så king och gjort uppgifterna till den lektionen så jag inte får någon frånvaro! (a) läraren är pappaledig.. men men! längre morgon med min kära flicka! <33



detta ska jag göra nu :


måndagar är äckliga.

Well jag sov ju hos flickvännen inatt! Men vi kunde inte sova ... höhö... sen ville hon ha en idé till en ny serie! hon är fett duktig på det.. Oo så gav jag henne en idé som hon ritade... och jag somnade..... vet inte när... xD 
Men på morgonen såg jag slutresultatet.... oh shiiiiit säger jag bara... Oo
Sen har hon en mangabrud på sin anslagstavla om man kan kalla det dää..... så har hon ritat en AAAAS sexig brud...... man blir nästan lite kåt när man ser den.. :$

MEEEEN vi vaknade typ halv 7..? sedan fick jag kaffe och macka :3 mums! Lyxigt ;) sen gick vi ut och rökte, och efter det så gick jag till station.... så får jag sms av mamma att tåget är ersatt med buss.... och då fattade jag dirr att jag skulle komma försent.... och det gjorde jag... FITTA....


Och jag började blöda näsblod helt sådär med idag? säkert stress.. men jag satt och ritade i mitt block... sen ba känner jga att det droppar... men jag tänkte att det kanske är snor... så jag sket i det... sen kollade jag på byxorna... blod... D:

fick denna söta sak imorse med!




tönt.

Ja nu har jag och min kära flickvän pratat ut och satt krav på några småsaker så det här ska funka. Men nu är allt bra igen och jag är lycklig! Så nu äre inge mer emo mig! Kanske sitter i lite emokänslor men.. inte lika grovt!
Och jag ska följa med kvinnan hem till ljusdal ikvälllllll! söndagen är räddad <3
Hon sitter dock och äter upp mitt godis samtidigt som hon laddar ner LoL.... jag har förlorat henne föralltid. </3

Men men, snart åker jag iväg till ljusdal! :D




SKRIVA BREV!

jag brevväxlar ju med min nära vän camilla, min fina vän jag saknar dig nå sjukt mycket.... 




nu jävlar.

Jag ska nog sluta spela för ikväll för jag är okontrollbart förbannad och vet inte vafan jag ska ta mig till. Så det är lika bra att jag stänger av det så man inte kör in handen i datorskärmen... kände att jag avr påväg att göra det nyss... och då skulle jag säkert få en stöt och dö eller nått för jag är så jävla kass och värdelös på allting som jag gör.

Mitt självförtroende ligger på botten igen efter min jävla diagnos. fyfan vad jag hatar mitt liv.

We've reached the six degrees of seperation.

Nyss vart ute med nadine och ronja ett tag, men det var så förbannat kallt ute. Så gick hem in i min varma lägenhet.
Och snart ska jag kolla vart jag lagt silver fang skivan så ska jag kolla på det hela natten.
Det är fan ren nostalgi för mig!

men nu för stunden ska jag dunka musik och kolla igenom min tumblr.

Tumblr är min plats där jag lägger ut alla mina känslor. 
Så nu får vi se vad jag har för känslor?

känns osm att jag bara uppdaterar med låtar idag...

Men bearnie tipsade om denna låten.... och jag grät förbannat mycket när denna meningen kom :

First, you think the worst is a broken heart.
What's gonna kill you is the second part.
and the third, is when your world splits down the middle.
And fourth, you're gonna think that you fixed yourself.
Fifth, you see them out with someone else.
And the sixth, is when you admit that you may have fucked up a little....



åh gåshud.

Första gången jag får gåshud genom en hel låt och blir tårögd... rakt in i hjärtat!



dagens låt :

 kärlek på låten. tänkt på den HELA veckan.

Kingsley<3

han är en jävla gud! <3



Dagens dagdröm..

att man går ut genom porten och slänger med armar, med solbrillor och allt. Blir upphämtad av en limo... åker iväg och blir behandlad som en jävla gud.


shit asså.. Oo




men shit...

Blev fett sugen att kolla på alla harry potter idag... och jag vet att hermione som är där är rätt så snygg i 3e filmen... fråna tt vara SKITLITEN och bara ful..... till snygg på riktigt.... haha hjälp.. Oo







lördag

lördagar närman var mindre betydde ju alltid att man fick godis? ;)
Jag därimot har lördag hela veckan nu om jag känner för det! Men man tröttnar på det om man äter det varje dag.. och jag har kommit till den gränsen.. Blir nästan illamående om jag äter godis två dagar irad... (a)

Meeeen, vi har pizza i kylen från igår. Jag känner mig feting stolt.. Efter en vecka med bara vatten typ som hållt mig vid liv så åt jag för första gången mat.... 2 pizza bitar... dock mådde jag skit efterråt men jag är så stolt över mig själv... <3
Och för er som inte vet om det, så kan jag få grova ätstörningar när jag är orolig eller det är någon annan rubbning.
Och då blir det faktiskt såhär illa... men jag lyckades...!!

Nu funderar jag på att ladda ner någon mysig film att kolla på... och jag har ju sagt att jag ska göra en videoblogg snart... äh vafan jag kan göra en nu.. FÖR ERAN SKULL! <3



förlåt.

Förlåt för att inte ha funnits här på typ 3 dagar.. men jag har haft världens jobbigaste vecka och jag vill inte att ni ska få stå ut med den varje dag.. knappt så jag klarar av att leva mitt egna liv nu...

Ehm jo igår så var jag till psykologen. Väldigt dåliga nyheter därifrån, skäms nästan över mig själv. Vill fan inte visa mig ute efter det här.
Ehm, jag blev flyförbannad och förlorade greppet igår med. Jag som gått på art och inte använt våld på 1-2 år efter den behandlingen. Sket sig ju nu det kan jag ju säga. sen har jag fått svårt att lita på alla. Och säg inte att jag kan lita på er endå. För jag kan inte lita på NÅGON. :)

Men men. Imorgon är det söndag. Enligt mig är det en domedag. få se om hela min värld raseras eller inte.
Men jag har en magkänsla av det värsta.




i will keep dreaming.

ska snart gå och lägga mig, ska bara blogga lite först och sedan ta en rök och tagga prov tills imorgon... kan då fan inte ett jävla skit kan jag ju lova... jag vill inte lära mig något när läraren låter som en jävla alien?! Oo
Och jag skojar inte.. blir fan lite rädd för henne... E.T lever kanske i henne... För hon låter fett knas.
Men seriöst? inte fan kan jag nått till provet eh?! jag säger ju det, jag är för pucko för att gå i skolan.
Jag är byggd för att sova inte att plugga ;)

Och imorgon ska ninni och hilda gymma... och efterosm jag är så jävla gullig av mig så ska ninni få låna mitt gymkort imorgon så hon kan jobba arslet av sig med hilda medans jag står och kollar på dom! (a)
Fan lite måste man ju njuta av andras lidande? och jag får ett bra tillfälle imorgon hahahahah!!! xd






Onsdag...

Åh jag har nog hatat alla dagar denna vecka hittills.... för idag skulle vi springa runt vågen på långnäs?!
MY ASS ATT JAG SPRINGER?!?!?! så jag och ninni prickade bara av oss sen gick vi till station och satt där... (a)
Sen gick vi till skolan för att kolla vad det var för mat... snusk... och jag som haft jättesvårt att äta snart i en vecka... så sa ninni att vi skulle på max... så då beställde jag en liten pommes, en mellan läsk och en cheddar dip... men gud vad kul att veta. aja... sen kommer en person in och säger till mig : Hej jag är din stalker, för jag följer dig överallt för vi träffas hela tiden ju.. ;)
Man ba : O_O okey.... Oo

Aja, åkte hem runt 5 och kollad epå tv med mor sen sitter jag här. Och imorgon är det prov..... HELVETE.

btw såhär kul hade jag och ninni på station..




...

Såhär glad gör du mig. KLICKA HÄR.
 
 

<3

Min tumblr är bara ren jävla kärlek!




Fitt tisdag

Vaknade upp och fick ett sms som jag absolut inte ville se. Jag hatar att få sms om saker, så jag trodde inte på det först men jag bröt ihop halvt. Så jag spydde på min frukost så jag åt ingenting. Sedan gick jag mot bussen, ångest och panik som fan, allt bara svartnade för mina ögon. Vid busshållplatsen så hjälper en gammal dam mig, jag älskar fan folk ibland.

Engelska lektionen var jobbig med, iallafall när dom spelar en låt så man är nära på att bryta ihop. Varöfr just idag skulle han dra igång det jävla bandet? Varför? Helvete.

Jaja, sen har man bara föreställt sig det man fått höra så man har haft gråten i halsen hela dagen, men som vanligt när jag mår dåligt så sätter jag på mig en mask som säger : Ingenting är fel jag är glad. Höll kanske 2 timmar under hela dagen sen har jag bara känt mig tom på känslor. inte ledsen, inte arg,inte glad. bara tom... 


Men nu ska jag sätta mig och spela så jag kommer bort från världen ett tag.
Förevänta er inge bloggning på hela veckan, förlåt but i need time for myself.

Fanfanfan, jag älskar dig.



heldag i bollnäs IGEN.

Jag slutade klockan 15:10 elelr nått sånt där, så knallade vi ner mot station jag och ninni och träffade på hilda och nå randoms... sen satt vi fan där i hundra år tills ninni ville gå på max ^^ Så då gjorde vi det och sedan satte vi oss på station och träffade massa folk. Tänkte åka hem runt 5 men eftersom det kom lite bra folk så stannade jag.
Men det sket sig ganska direkt. Sluta fråga en massa, jag hatar det. Jag säger saker istället om det händer för då är jag REDO att prata om saker och ting. Fan vad jag blir irriterad. 


Well well, satt på station till kl 20:15, sen åkte jag hemåt. Och har nyss ätit mackor med oboy med mamma.
Ska gå och kolla på tv med henne nu, sen blir det nog tammefan sängen för mig!
Har haft en underbar dag! Men sluta fråga mig en massa så jag kan hålla humöret uppe och nästan inte bryta ihop för det ta rpå mig så jävla mycket. tack på förhand.




skolfotot.

jag minns att en person sa att jag är vacker när jag ler, så för första gången på 7 år på skolfotot är det då jag ler på riktigt.




!!!



So tomorrow, September 10th is Suicide Prevention Day. It’s also the start of Suicide Awareness Week.

Wear yellow, or write “love” on your wrists to show your support to anyone who has or is having thoughts of, attempted, or succeeded in taking their own life. 

Lätt att jag gör det här!

 

måndagar är ett straff!

Som rubriken säger! Måndagar är ett jävla straff för allt man gjort under helgen! Och jag fick mens igår.... så vaknar jag med fetaste mensvärken och har blött så jävla kraftigt så det kom på mina jeans........ man ba : GÅR INTE TILL SKOLAN SÅ HÄR JAG E...... så nu har jag åkt hem och ska ta med massa bindor and shit.... annars kommer jag fan inte klara skoldagen... kanske borde pula i mig en cyklo f också! För er som inte vet vad det är så är det vad som hjälper mig när jag sovit hos min flickvän med mens! Det lugnar ner mensen as mycket så man knappt blöder ett shit när den är i kroppen... Så det är ju bra! :D

Så nu sitte rjag och lyssnar på brand new day! Och efterosm jag kommer missa matten så kan jag göra den hemma just nu! :)

får bli en gammal bild!




Nu spårar det ur!

höhöhö jag drog på mig ninnis mössa och några solbrillor och dansa som en mupp....
Ninni satte på sig sin snowboard hjälm och solbrillor... så vi såg ut som idioter!
Men båda är övertrött, blir nog fan inte sova på ett bra tag tror jag... kommer komma som zombies till skolan imorgon.... men det är luuugnt! förutom att jag vet shii vad vi har imorgon... joo hälhäl0... en av dom drygaste lektionerna på hela veckan...
Nu ska jag kolla vad fan LoL är för shit.... kanske blir något man laddar ner i framtiden och fastnar vid och blir tjock? ;)



I vallsta!

sitter i vallsta med ninni andersson! har inte vart här på ett år, men känns rätt skönt att komma ifrån kilafors/bollnäs någon mil iallafall så man får tänka på annat!
Well jag och ninni gjorde ett försök till att bleka håret! Det blev grönt på en fläck på mig.. och typ orange på ninni.... HÖHÖHÖHÖ ringa och sjukanmäla sig kanske? ;)

Nej men om jag fattade rätt så ska vi ladda ner the nightmare before christmas ba för jag kom och tänka på dennär vi lyssnade på marilyn manson this is halloween!
Och imorgon är det skola ju... måndagar är ett straff för allt man gjort under helgen... men jag har faktiskt vart väldigt snäll! jag har sovit och ätit som en normal männsika! :D

men men nu har jag iallafall bloggat! bloggar mer imorgon när jag kommit hem fårn skolan! annars om vi får datorerna från skolan imorgon kanske jag bloggar i skolan redan? för dom skulle komma typ den här veckan om jag räknat rätt :)




I want a good dirty fight. The more hits below the belt, more the merrier.

Sitter och väntar på att klockan ska bli 13 så man får ta tåget till vallsta och ta en pizza dejt med ninni! höhö! Mår lite illa av mig själv.. igår tårta och paj... inge annat... sen idag pizza... men RÄTT SKA VA FETT!!!!

Så nu sitter jag här och bara glor! :o




tumblr <3







vilken jävla natt

Har frysit som en jävla jude inatt.. jag hatar verkligen att sova ensam, jag har bara en kudde att krama om ... jag är typ beroende av att krama om något/någon när jag sover.... menmen. ikväll kanske jag slipper det! man får ju hoppas..

well jag vaknade typ nyss med solen på mitt ansikte... tecken på att det kommer bli en bra dag kanske? det låter underbart för det behöver jag mer än något annat!
mina vänner är underbar! huvudsaken dom visar att dom älskar mig! :* <3

och nu när jag vakna kände jag bara en negativ sak med dagen... jag luktar svett... Oo
ja handen är trasig så ni behöver inte undra.




min dag har vart WONDERFUL!

Jag knallade över till jonas runt... nånting minns fan inte... Så blev jag hälsad av en liten amstaff! dom hundarna är ju så grymt snygga! Så jag kom fram till att det skulle bli min flickvän så nu är jag och vovven tillsammans! punkt slut! Well sen kom dennis och sandra hem så ställde jag och jonas oss och baka paj igen! (a) Den vart bättre än den första... första vart iallafall inte bränd i kanterna... JAG SKA INTE STÅ I KÖK.

en efter vi åt upp pajen... så ställde sig sandra och gjorde tårta... så åt vi det efter pajen.... så man är ju skapligt mätt! Och efter all jävla onyttighet la sig sandra och dennis i dennis säng och sov, så då kröp jag ner bredvid jonas och sov.... men vaknade av att han snarkade som en jävla jude... D:

Efter en liten vilostund så gick jag mot konsum och köpte trocadero! Sen träfade jag amanda höglund,lin och någon mathilda..? Well vi hade väl ganska kul fast det var iskallt... Sedan kör amanda och lin ner handen i min tröja på min rygg bara för min kroppstempratur är ju fan sinnessjuk fast det är kallt.... Efter en timme med dom så gick jag hem och la mig i badet och nu är jag här!

Underbar dag!!

säg aldrig att du älskar mig igen när du inte ens menar det för det gör ont att se att du inte gör det.

brända kant-pajen...



Tårtan som smakade ljuvligt!



Min flickvän som somnade vid mig jävligt fort!






waiting

Sitter och väntar på att jonas ska skriva till mig så man får knalla iväg på konsum med honom för att köpa margarin! För jag hade tänkt att baka med honom och tänka på annat när jag fått tänka som en idiot under dom här två dagarna. Och eftersom jag snart tänkt klart på det jag gjort så måste jag ta en paus från det tänkandet.
Man behöver ju lite andrum förfan ;)

Well imorgon så åker jag långt härifrån för att sova med en liten flicka jag inte vart med på hundra år. 
Så får vi se vad vi gör...
mys mys! :D
Så sover jag där från söndag till måndag, underbart! behöver komma bort härifrån en dag!
aja så det blev en bra helg endå!

Nu ska jag få bearnie att spela halo med mig så jag får skjuta allt och alla eftersom jag är hatisk idag!





FETING LYCKLIG FOR THE MOMENT!

INGA JÄVLA LEDSNA MINER NU FÖRFAN! LÄSTE NYSS ATT SKILLET SKA KANSKE SLÄPPA SITT NYA ALBUM TIDIGT I 2013!!!! ÅÅÅH VAD JAG BLIR GLAD!!!

skillet är nog bland det bästa jävla bandet jag har hört...... deras musik har hjälpt mig så otroligt mycket, genom break-ups, tankar, depression, ångest. Mina räddare i nöden. <3

klicka på bilden för att komma till en spellista med bara deras musik! och bara njut!




Låten som går på repeat.

 

wish complete.


spelaspelaspela.

Jag fick värsta lusten att vara vaken hela natten och spela... är inte såhär trött så jag kan sova.. utan bara trött... sådär jobbigt trött men endå inte så jag kan däcka ba sådär u know? Och det är bland det värsta jag vet... Men jaja, så nu laddar jag ner mitt älskade halo så jag ska spela med bearniiiie!

sen vad som händer i helgen det vettefan... så vill ni hitta på något, skicka iväg ett sms så kommer jag! ;)

My love<3




I'm in fucking love.

 

hmm nu ska vi väl ta ett seriöst inlägg?

well imorse när jag,ninni och pernilla satt och väntade i kafeterian idag på skolan så började vi prata om att folk är idioter som bara går efter hur folk klär sig? 

Kolla på mig bara, jag är en brud men klär mig fan inte som en brud, jag har aldrig smink. Jag har kort hår och ser maskulin ut för att vara brud... Men bara för jag klär mig såhär så tror alla att jag vill vara kille? Hell no, för jag trivs i min stil och dom som lär känna mig tycker att det är modigt av mig att våga gå såhär när man vet att samhället har nästan gjort en "lag" på hur en brud ska se ut. En brud ska ha : tights, smink, klänning,kjol,smink,långt hår osv.
Och har dom inte det då är dom en som vill vara en kille? Oo
Shit om jag ska vara ärlig skulle jag fan inte ens vilja vara kille för en vecka. För fan tänk om man ligger med en brud och gör henne på smällen, fyfan att få bära det på sitt samvete. Så nej jag är nöjd med att vara brud. och jag är nöjd med hur jag klär mig. För jag har alltid vart annorlunda, so this is me. Visst jag får blickar på mig pga hur jag klär mig, men jag har vant mig vid det. This is me, take it or leave it.


and the lion shall lie down with the lamb.

Nyss kommit hem ifrån bollnäs efter en heldag där! Började klockan 10 och slutade 11:20... sen hämtade min mor mig på skolan och vi åkte in mot stan, ör jag skulle träffa en ny psykolog eftersom den jag var hos sist var kass... jag hatar psykologer som är såhär... lugna i rösten och säger : jag förstååår.... är som om dom ba sitter där och skiter i en men får pengar endå.
Men denna psykolog tyckte jag faktiskt om! hon var nästan som min gamla som jag verkligen älskade to death!
var så underbart! Så vi pratade en timme och jag såg att jag verkligen tömde människan på energi när jag berättade min livshistoria... men vi ska träffas nästa vecka så ska vi göra en utredning om jag ska få tabletter mot en viss sak...  Men det gick bra iallafall!

Men innan mötet så gick jag och min mor in på jc för jag ville ha en ny tröja..... kom ut med en jeansjacka för 700 och märket är crooker.... shiiit asså..... men nu är jag nöjd för den var as snygg på mig! Och eftersom jag vill bli mer snygg i den ska jag nog ta och klippa mig KANSKE och bleka håret... eller så kanske jag bara bleker mig... för det har tagit drygt ett år att få håret såhär långt... well well, alla ska på tranan ikväll och supa. jag är duktig och ska vara med min mamma och ha det underbart!




fredag godmorgon!

Vaknade väl för typ en halvtimme sen och såg att hilda kommer ju hit snart... haha... så jag ser ut som skiiit! :D
är skiiit trött fast jag sov 8 timmar..? det är oftast då jag brukar bli pigg? :s
Och nu sitter hildaoch "sprutlackerar" min toalett som hon alltid säger när hon är här på morgonen!
Och hilda har även skaffat sig en blogg!
och tycker ni kan ge henne lite motivation att blogga med!
För jag blir ju motiverad as hell när jag ser att jag har haft många besökare under en längre tid!
Ju mer läsare = ju mer känner jag att jag vill blogga!
Och eftersom vi kommer få en bärbar dator av skolan så kommr jag blogga i skolan med under rasterna!

Sen funderade jag på att göra en videoblogg med snart... med några frågor... så jag kan starta den frågestunden nästa vecka! 

klicka på bilden för att komma till hildas blogg! 





om vår kärlek är min dom, då är jag död på heltid.

Nu ska jag ta en sista rök för ikväll, sen lägga mig och kolla på skins.
Sen så får det bli godnatt för lilla rabbit! man måste ha sömn för att leva!
det är rätt konstigt... att sömn är så viktigt... det är inte ens kul att sova...
ba ligga där helt död?

Aja, men jag skriver väl imorgon eller nå sånt. så vi får höras imorgon.

godnatt wankers.




ååh tårar.

Kollade nyss på The Lost Valentine med min kära mor för jag kände för att grina väldigt mycket och herregud... grinade lite mer än jag trodde att jag skulle... herregud... så underbar film, känns som att jag aldrig kommer tröttna på den!
Det är som hachiko... man grinar JÄMT när man ser den.... så jag kommer grina till the lost valentine typ.. varje gång jag ser den...

Well nu vet jag faktiskt inte vad jag ska göra... så nu blev det lite svårt... kanske lyssna på lite musik.... glo runt på bloggar osv...
vi får se hur det blir!

Torsdag

Det är torsdag! det betyder att det snart är fredag! Fucking A säger jag bara till det!
Ehm ja skola idag som vanligt, hände la inte så mycket egentligen är lika tråkigt varje dag.
Men efter skolan så gick jag in till stan och träffade anna och hennes dotter!
Så gick vi på torgboden för annas dotter skulle köpa presenter till några som fyllde år!
Då passade jag på att köpa en humörring till min kära mor!
Så man vet vilket humör hon är på fan man måste ju ha någon hint på henne! ;)

Imorgon så slutar jag 11:40, efter det vet jag inte som händer..
Jag har typ inget att göra i helgen? Jo moster kanske kommer med melwin!
så det blir kanske bra endå? annars får jag väl fråga jonas om han vill vara med mig :c

du sa att du alltid skulle lyssna, men när jag behöver dig mer än något annat så är allt annat viktigare än mig?

Dagens favoritlåt som kommer spelas om och om igen ikväll.



well i couldn't care less.

Nu ska jag kasta mig in i duschen! har fan inte duschat på hundra år... håret är as fett... har ba tvättat armhålorna och haft på deo på mornarna... jag är lat hihihi.

Imorgon är det tacos i skolan... bäst för dom att det är gott annars jävlar dränker jag dom där jävla subborna i köttfärsen! give me good food and i will be nice bitch.

dagens favorit låt som typ nästan får mig grina hej jag är känslig. :



onsdagar=shit.

Jaaa denna dag har jag bara velat ligga hemma under täcket och inte göra något... känns fan att det börjar bli höst jag blir skit emo då och håller mig undan från folk och är inte mig själv, hamnar alltid i fetaste depressionen så jag absolut inte är mig själv.
Men men, jag har hatat denna dagen nå sjukt känns som att jag är döende!

Idag så fick vi också en läxa.. om att intervjua någon äldre om hur det var i skolan och hemmet på deras tid...
samt en uppgift som ska vara inlämnad imorgon på 150 ord.... gjorde klart båda två så jag slipper det senare.
Ja och jag och min mor skulle ju till anna och fira henne men det blir imorgon istället! Hoppas att man har ork så man inte kommer dit som någon jävla zombie! ;)

trött kanin som inte orkar gå i skolan längre.




hmm... är det här bra eller dåligt tro?

har tänkt på en sak, jag som verkligen inte orkade med 7an-9an utan bara missade allt typ..
nu har jag fan gått i skolan 3 veckor och fan inte kommit försent en enda gång typ!
men man blir lite förvirrad när man kollar på det här dexter...
vadå giltig frånvaro och ogiltig?! men om jag fattar rätt så har jag fått på giltig...
ba för jag var hos sjukgymnasten idag! och om ni vill veta hur det gick...
så skulle jag bara göra några övningar, och blir det inte bättre så ska jag komma tillbaka.
ILL BE BACK BITCH!
eller nått.
blir intressant att se sen om någon månad hur det ligger till... höhö..




dags för ny video?

Har sett på min youtube channel att jag inte gjort en video på tre veckor..
Så tycker det kanske borde vara dags nu?
Men isåfall vad ska jag prata om?
Ska jag svara på några frågor som ni ställer
eller bara prata om något som jag kommer på?
Kom igen babes, hjälp mig lite och ni som hjälper kan få er blogg reklamerad i ett inlägg
där videon kommer upp, so do we have a deal?




dammit!

Ja jag kom hem för flera timmar sen men inte orkat blogga som sagt jag orkar inte blogga efter skolan.
Men imorgon får jag sovmorgon as länge bara för jag ska till sjukgymnasten och kolla min rygg.
Så det är bra!

Just nu sitter jag och spelar det där förbannade running fred... äckel spel...
men det är rätt beroende framkallande!




nulu jävel

Ska snart vandra iväg mot tåget med min flickvän, jag hatar söndagar, det betyder att hon åker hem.
Sedan ska jag iväg till jonas och hjälpa han baka en paj för han blev lite sugen på paj när han såg bilden på mammas paj på facebook! Så då ska HAN och JAG försöka oss på att baka en sån..? Hur fan kommer det gå...? åt helvete tror jag...
Men man får hoppas på det bästa.




lista.

Jag har insett att min senaste kyss - var söt
Jag pratar - nästan ingenting längre
 Jag tycker om - polly
 Jag avskyr när folk - tror jag är sur när jag inte är sur
Mina närmaste vänner är - mamma.....
Min första vän hette - kevin
Kärlek är - vad jag har nu.
När jag borstar tänderna - låtsas jag att det är en mikrofon och jag är en rockstjärna..
När jag lagar mat - så lagar jag mat xd
Jag tänder på - långt hår och kurvor...
Det sexigaste yrket är - Brandman
 Det är charmigt när - man kan se lite devil ut men är en ängel ^^
 Jag är rädd för - att förlora allt jag har
Den värsta känslan är - att bli sparkad rakt ut i världen utan ett skit som kan hjälpa en.
Den bästa känslan är - att vakna upp bredvid den man älskar
Jag är bäst på - att sova
Jag är sämst på - att höra av mig
Om jag var ett djur skulle jag vara - en hund
Om jag var en insekt skulle jag vara - geting
Om jag vore ett redskap skulle jag vara - rep, så jag kan hålla fast människor i sängkammarn ;)
Jag kommer alltid att vara - en idiot
Det finaste som finns - är att få ett sms som får en känna sig speciell.
sommar - är för kort.
Sist jag grät var - igår
Jag kan - äta polly utan att tröttna
Jag kan inte - prestrera bra i sängen för jag är rökare! (Y)
När jag vill tänka går jag - in i duschen 
När jag bakar så bakar jag - muffins...
Min mobiltelefon är - min andra halva, utan den så känner jag mig döende.
När jag vaknar på morgonen - är jag skit irriterad om jag blir väckt och skriker på en.
Innan jag går och lägger mig - så tränar jag.
Just nu tänker jag på att - min flickvän är det bästa jag har.
Bebisar är - jobbiga när dom skriker och bajsar
I morgon kommer jag - vara emo
Jag vill verkligen - vara normal bara för en dag...

oh my?

nu ska jag säga saker som man kanske inte vet om mig. :)

1. jag faller ooooftast för folk med bruna ögon..
2. jag tycker långt hår typ ner till brösten är AS SEXIGT.
3. jag sover fortfarande med mitt gosedjur mamma vann åt mig i luleå för några år sen.
4. jag fiser jättemycket....
5. jag älskar när man kysser mig i nacken.
6. jag blir nästan paralyserad i kroppen när man kliar mig på knäna för det är så skönt.
7. jag hatar att vara på platser där det är mycket folk, får panik men det finns en anledning.
8. jag är dålig på att höra av mig, sen föreväntar sig folk att det är JAG som ska skriva?!
9. jag blir as kåt när man andas lätt vid mitt öra.
10. jag brukar dra fingertopparna på mitt revben när jag har svårt att sova, däckar ganska fort efter det.. Oo
11. jag tycker det är sexigt när en brud kan dansa.
12. jag älskar att vakna upp och se ett gulligt sms det första jag gör när jag vaknar.
13. jag HATAR min kropp, fast jag säger ibland att jag är as snygg så HATAR jag min kropp.


more wishes to complete.

för er som inte fattar vad mina "wishes" handlar om. Så är det en kategori här på min blogg, och jag ska checka av för varje sak jag har gjort! det är inte typ att jag ska hinna allt på ett år... (beror på vissa bilder en var det get as tan as i can in summer 2012) men annars så är mina "wishes" något som jag ska/måste göra/ha i mitt liv!
Så follow me on my wish tour!


wishes complete







udda blogg inlägg!

Jag skojar inte när jag säger tat min flickvän har rakat mig downstairs....
det har ju vart lite hårigt som en virgin i en månad...
så sabbar hond et direkt på morgonen.... och slänger in mig i duschen och rakar bort allt?!
sjukaste förhållandet ever när man rakar varandra? Oo ja jag rakar henne med.. ;)




home

är nu hemma från ljusdal! vaknade med världens obhagligaste känsla som jag brukar få ibland..
tur att min älskade var där <3

well vi satt och åt chips och drack cola på vägen hem.... tjockisar... men det är vi jämt när vi är med varandra?
av någon anledning äter vi as mycket när vi är med varandra..Oo

menmen lite tjockis måste man vara annars är det inge kul!
Och min älskade flicka sover här inatt, underbart! och ni kan ju bara gissa vad vi ska göra.... 
ÄTA BILLYS OCH HUR JÄVLA MYCKET GLASS SOM HELST! <3




nooo

Jajjemäänn  jag sov i ljusdal inatt! mysmys.
Men det vart inte så mysigt på morgonen när flickvännen sliter mig ur sängen och bokstavligen knuffar mig in i duschen... äre verkligen så illa då...?

men men som jag fattade på min mor så ska vi äta hallon/blåbärspaj! göttgött.

och så fort jag kommer hem ska jag röka minst 3 cigg.
mitt paket tog slut igår kl 6 ....... JÄVLA ARSLE.....
så har typ panik och är lite smågrinig...... skulle en ekorre krocka med fruns fönster nu.
skulle jag gå ut i bara t-shirt och underkläder för att skjuta den jäveln eller nått!

får bli gamml bild hohoho.