and the lion shall lie down with the lamb.

Nyss kommit hem ifrån bollnäs efter en heldag där! Började klockan 10 och slutade 11:20... sen hämtade min mor mig på skolan och vi åkte in mot stan, ör jag skulle träffa en ny psykolog eftersom den jag var hos sist var kass... jag hatar psykologer som är såhär... lugna i rösten och säger : jag förstååår.... är som om dom ba sitter där och skiter i en men får pengar endå.
Men denna psykolog tyckte jag faktiskt om! hon var nästan som min gamla som jag verkligen älskade to death!
var så underbart! Så vi pratade en timme och jag såg att jag verkligen tömde människan på energi när jag berättade min livshistoria... men vi ska träffas nästa vecka så ska vi göra en utredning om jag ska få tabletter mot en viss sak...  Men det gick bra iallafall!

Men innan mötet så gick jag och min mor in på jc för jag ville ha en ny tröja..... kom ut med en jeansjacka för 700 och märket är crooker.... shiiit asså..... men nu är jag nöjd för den var as snygg på mig! Och eftersom jag vill bli mer snygg i den ska jag nog ta och klippa mig KANSKE och bleka håret... eller så kanske jag bara bleker mig... för det har tagit drygt ett år att få håret såhär långt... well well, alla ska på tranan ikväll och supa. jag är duktig och ska vara med min mamma och ha det underbart!






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo