alo

jag suger på att blogga i know... men shit happens.

well har kirrat praktikplats som min lärare sa att jag inte skulle göra :) in your face din jävel.

flickvännen är i gävle och jag är forever alone hemma med mitt skyrim.. huhuhu :(

får bli en random bild för nu ska jag slakta drakar. DRAGONBORN!!!!




BLOGGRAPE BITCH!!!!

jävla slyna du är älskling.. bloggar aldrig :* Så då tänker jag blogga åt dig en gång! 
Vill ni veta så ligger hon nu och sover! tror hon börjar 10 idag? igår var hon på föreställning i 2 h som tydligen var ganska bra? och ikväll ska hon ligga och gosa med mig! 

Puss jag vet att du älskar mig. 

Tisdag

Ganska chill dag förutom att jag sov över... lol.. well well.. Efter skolan så bjöd ninni på maxmat! Och man tackar ju inte nej till det? ;) Träffade Agnes och Anna där med så vi satt med dom! Sedan kom Agnes och Ninni på att vi ska ta hem boken och plugga på nå frågor.. Så vi gick tillbaka till skolan och hämta boken och när jag kom hem tog jag ett varmt bad sedan satte mig och plugga! Nu har jag skickat in uppgifterna och ba chillar huhu.


nyss hemkommen!

Nyss kommit hem från skolan och hittar en sovandes flickvän i sängen haha.. Gosen.

Well well, idag så har vi avslutat filmningen osv på lektionerna, gick väl bra! Tycker synd om alla nior som ska få se den bara.. usch.. x)
Gjort någon enkät nyss med eftersom datorn i datasalen krascha medans jag höll på att fylla i, så då gjorde jag den hemma istället.


 

Finally

Så har jag orkat bytt header osv. Inte orkat det tidigare men nu är det gjort! ;)

Väntar på att klockan ska bli 22 typ så ska jag kolla på geordie shore med mamma och äta ben&jerrys! Längtar så det vattnas i käften på mig..
Man kan inte ögra annat än att älska Vicky och Charlotte.

Vicky för att hon är en jävla bitch.
Och Charlotte för hon är lika dum i huvudet som mig så vi borde gifta oss och dra iväg i solnedgången!


min morsa är bäst.

kvalitetstid med mamma - spela need for speed. vi är så awesome!




uuuh

Dagen efter är ju inte så skojig... Minns nästan ingenting från igår... runt 23 så är det rätt så dött... vet bara att jag satt i en fotölj och inte hade ögonen öppna så mycket och typ va glad.. xD Jo! Jag satt och sa att jag var typ on top of the world eller drömde jag?... Well shit happens when you party naked eller vad äre man säger? ^^


VEt att jag somnade runt 5... vaknade runt 11 och ba låg i soffan och vänta på att mamma skulle komma för vi skulle fira Alva! :D Så jag tog min återställare, satte mig i bilen och öppnade min morgondryck! ;) SÅ det ska vara för fan. Mamma mobbade mig hela vägen för att jag inte kunde gäspa (Kan inte gäspa när folk kollar på mig eller pratar... xD) SÅ hon hade riktigt roligt åt det och jag kan inte gäspa än... dummer...

Hos moster så satt vi alla och fikade... HAde en mums mums.. kollade bort i 5 sekunder... sen kollar jag på melwin och ser det här... HAN SNODDE MIN MUMS MUMS.

Och melwin är den sötaste ungen jag vet. Fast han är en liten tjuv.
Gullhjärta du kan få en att le så fort man mår dåligt <3

 




fredag

kom till ninnis och alecs nya lägenhet runt kl .. halv 5? sen kom peppe och mathilda och var sociala! då beställde vi pizza och satt här och åt! men mathilda gick hem för någon timme sen så jag och ninni är kvar med peppe och alecs ^^

har haft riktigt trevligt och kommer nog ha det ett bra tag till! :)
trevlig fredag på er allihop!




YES!

Är riktigt glad nu! Fick världens bästa nyhet på svenskan idag! Hoppas hoppas hoppas att det blir något!
RIKTIGT JÄVLA STOLT ÖVER MIG SJÄLV.

Well well! Har nyss ätit och kollar på efterlyst eftersom jag var på esteternas musikcafé igår och hann inte hem till efterlyst så mamma spelade in det.
OCH NU BYTER VI ÄMNE IGEN.
På idrotten så hade vi boxning, höll fan på att dö HELVETE MIN KONDIS ÄR ÅT HELVETE. Jag och ninni slog varandra med som man inte får.... men vi tyckte det var roligt ;)


 

uuuh kaaallt

nyss vakna fyfan vad kallt.. och idag ska tydligen första snön komma...fuck u.

well ja igår gick jag på dejt med ninni ;) båda va finklädda och vi såg bara allmänt rika ut... sen hände ju ett par roliga saker där inne med.... omg.. men underbar kväll!




Man måste älska


Åh vad underbart!

Fick reda på att jag är ledig imorgon och på onsdag! Helt jävla amazing! Fan vad jag ska sova!

Well idag så lekte vi med surfplattorna på lektionen... Vi ska filma en dag på bf men det sket min grupp i! Vi gjorde ist en trailer för en superhjältefilm! SUPERELEVERNA!
Den ni! Fifan vad roligt vi hade åt den.... För den var lite.... udda ;)

Funderar på vafan jag ska göra nu... gå på toa kanske som jag gjort 4 ggr sen jag kom hem (14:40) druckit jävligt mycket kaffe.... hehe ;)

 

alone

flickvännen åkte hem idag, så jag får sova själv.. lite boring faktiskt. får sova med mamma om jag känner mig för ensam!

ligger och kollar på geordie shore med mamma just nu och insåg att charlotte är typ .. lite sådär dum söt ;)




alone

sitter forever alone med flickvännen på toaletten... dock så badar hon... jag fick inte vara med... inte schysst.. men det är tur att hon är söt iallafall! <3




torsdag

sov typ ingenting inatt... huhuhu! men men! fick sovmorgon till kl 13! as skönt! well well ska för första gången vara med på idrotten ... på typ.... 5 år.......... hehhhe!!!!




Skolfoto...

 

redo för skolfoto!




så jävla trött

sjukt jävla trött.. orkar nästan inte resa mig från soffan till toaletten.. haha kanske börjar bli gammal? ;)




cp-öl!




2012-2013

ENligt mig själv var jag snyggare förra året när jag var liiiiite smalare i facet... haha gud vad jag förändrats :c

 

NU JÄVLAR






vinst ikväll?!

har köpt bingolotter och hoppas på att vinna ikväll! kl 19 börjar mitt öde! ;)

hjärtat åkte hem för drygt en timme sen.. skittråkigt utan min babi <3
men mys har vi haft!

melwin har vart här med! gofisen! ham är så underbart söt och han blir bara mer och mer social för varje gång vi träffar honom! <3






Konsum!

Ska springa iväg på konsum efter jag och hjärtat druckit upp våran fanta :c kanske ska köpa 2 stycken bara för vi båda tycker om den? ;)
Well well senare ska vi göra sås! (Vi ska äta kött så då ska vi göra våran egna sås med egna kryddor!) Kommer bli väldigt spännande :)
Sen efter maten funderade vi på att bada! Mys! <3

 

Lördag

Sitter i köket med hjärtat och mamma! Är tvingad till att blogga för att jag suger på det.. hihi..
Men men! Hjärtat håller på att rulla permanent på min moder! Det ser lite gay ut... Men men! Eftersom flickvännen går en frisörlinje så får hon göra saker på mig och mamma NÄR HON VILL!! eller ja inte på mig än... i mars får hon röra mitt hår ;)

Fick henne att spela minecraft igår ;)

 



.