NY VIDEOBLOGG

KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL VIDEON
 

Ingen lust att bloggaaaaaaaa

 

Tisdag som är en måndag

Bara för den har vart så jävla jobbig. Haft världens migrän och insett att jag måste plugga varje jävla kväll när jag kommer hem typ.
Inte för att jag ligger efter eller nått utan bara för jag typ pressar mig själv till att vara bra, förra året gick jag bokstavligen in i väggen eftersom jag pluggade sönder mig. Och jag förstår inte varför jag inte bara kan lägga av, men har kommit på att eftersom kraven på ungdomar är så jävla höga så har man inte råd att bara slappna av när man kommer hem. Utan man ska sitta och läsa,skriva och ja gud vet inte allt.

Jag kan säga att jag är sjukt jävla sliten, jag sover max 2 h per natt för att jag är så äckligt jävla stressad sen massa annat. Jag har ren tur om jag sover mer än 2 timmar, vilket är sällan. Jag tänker knappt på att äta för jag bara vill bli klar med allting, när jag glömmer någon uppgift och hör i skolan "imorgon har vi prov/redovisning/inlämning" 
Ingen kan ana vilken total ångest som bara kväver mig, jag skiter bokstavligen i mina vänner för att kunna sköta skolan. Men nu så har det börjat nå en kritisk jävla nivå, det är så hemskt att säga till sina vänner "Nej jag måste plugga, en annan kväll".

Detta tär verkligen på mig, jag blockerar i princip allt, sitter uppe hela nätter och läser in massa men till ingen nytta. Jag, Rabbit Johansson är arbetsnarkoman.

Hej vadå klagomål på min blogg? Men ville bara få ur mig det.

 

....

Jag är jävligt dålig på att blogga det märker jag verkligen.. Woops.

Well idag är det den där onödiga dagen alla hjärtans dag.

Jag tycker inte om den överhuvudtaget, har många anledningar lololol.
Idag så vare för jag hade prov, men annars äre samma anledningar varje år.
Oj vad intressant att jag bloggar om att jag inte tycker om den här dagen..

Well well, det blir tacos här hemma ikväll. Sen ska jag fan ligga i matkoma hela helgen.

 

Måndag

Sov verkligen ingenting inatt så mitt humör har inte vart det bästa idag tyvärr...
Men shit happens.

Vart världens segaste dag i skolan, har verkligen inte tyckt om någonting. Gick till ART direkt efter skolan och pratade i 50 minuter.. Tiden gick fett fort, dock är det skönt att prata med någon som vet vad ilska innebär.
Så vi har kommit fram till en lösning som jag är proffs på.. Skriva i en bok vad jag känner, varför och blablabla.
Piece of cake enligt mig.

Btw i need one of these texts from you.


Woops

Har glömt att jag har en blogg typ, hihhi!

Well helgen har väl vart rätt lugn om man säger så, spenderat dagarna i sängen och kollat på serier sen på kvällarna vart ute och lekt!
Igår så var det så roligt, jag pratade med soso i telefonen medans jag skulle möta wikström.

Och alla i kilafors vet att jag ylar för att visa att jag är närvarande.. Såg att linneas fönster var öppet så jag ylade och hörde massa skrik.. Skrämde allihop! HIHIHI.
Så då kom ronja och massa annat folk ut och rökte med mig sen blev det typ.. Kaos.

EEEEFTER allt kaos så gick jag med amanda och hennes hund en sväng på byn, sen la jag mig i sängen och drack trocadero...
Men ikväll dricker jag en öl! 

 

Kärlek


Torsdag

Hade så jävla svårt att komma upp ur sängen idag måste jag säga, fy i helvete. Ville bara fortsätta sova.. Kaninen behöver ett års lov, kaninen börjar bli utbränd igen.

Idag så hade vi ett typ träningsprov på hörförståelse i nationella.. Och det är något jag verkligen inte klarar av, eftersom min hjärna verkligen blockerar allting. Så jag får sån jävla ångest när jag gör såna prov, så där satt jag och bara ville välta bänken och springa långt bort. My biggest weakness.

Annars har väl dagen varit relativt bra! Nu är jag bara överdrivet nervös inför imorgon, HUEHUEHUE. Eller nått.

"You gotta know, for you I'll fight."

 

saker som helst får hända nyss.

mybucketlist en We Heart It. http://weheartit.com/entry/69504317/via/Tiffani16301

Men röv.

Idag så var jag duktig så jag vaknade en halvtimme innan bussen gick. HUHUHU. Men jag hann!

Men när jag väl kommer till skolan, väntar på Ninni så.. Ser jag i våran klass facebookgrupp... ATT VI ÄR LEDIG.
Så jag och ninni ba : fuck it, vi skriver lite på svenskan! Så vi satt i kafeterian och jobbade... en timme sen kom Tove och då blev det inge mer med det. Så jag och Ninni plus massa fler folk satt och snackade om typ allt.
Då menar jag typ ALLT som går, this is bollnäs we tell things about each other.

Så egentligen har det vart en rätt okey dag, vart väldigt glad vid vissa tillfällen! Och tror nog alla vid bordet förstår när ;)


söndag

åkte hem till hälsingland runt 1 idag, skönt att komma bort även om det var över ett dygn. well well, hann ba komma hem så låg jag i soffan med världens mensvärk så jag ville ta livet av mig. fy i helvete vad jag hatar att va kvinna en gång i månaden. men men shit happens! Har badat och duschat samt smörjt in mig med body butter... it smells so good and i know she likes it. nu blir det att kolla andar finns dom som mamma spelade in igår kväll! myyyys.




lördag

Kaninen är nyvaken och ligger å drar sig i sängen.. hur slut som helst efter att jag tränade igårr huhu. well well, ingen aning vad som händer idag förutom att vänta på att mamma kommer hem.