nyss kommit fram till en sak!

Jag har fna gått en hel jävla månad i skolan utan att skolka! fett stolt över mig själv! nu ligger skolan typ 2 mil ifrån mig.... inte skolkat en enda gång.... när jag gick i nian hade jag skolan 100-200 m till skolan.... hur jävla logiskt låter det? egentligen borde jag ju skolka nu för det är så långt och jag måste upp tidigare än vanligt?
MEN NÄERU JÄVEL! Så jag är fett stolt över mig själv! Så alla som trodde att jag skulle skolka i gymnasiet kan ju jag ge fingret här och nu :) För jag insåg i slutet av nian att om inte jag klarar gymnasiet så har jag ingen framtid. Så jag sa innan gymnasiet började att jag inte skulle faila. och har inte gjort det!

Men dom små anledningarna till att jag inte orkade vara i skolan var nog att jag inte hade någon som helst ordning på mina saker... papper överallt.... böcker överallt.... tappade bort saker i mitt skåp... Så då såg jag ingen som helst anledning att gå på lektionerna... för jag har en "sjukdom" om man kan kalla det de... Och jag måste ha världens jävla ordning annars blir typ min värld kaos... T.ex Om inte nycklarna ligger där jag alltid lagt dom så får jag panik och river halva lägenheten... så kanske dom ligger i byxorna.... så jag måste ha rutiner för att klara en simpel dag... Det är jättejobbigt att leva så.. För nyligen tappade jag bort plånboken... och då fick min flickvän se mig i den skräcken/paniken bara för den inte låg där den brukar.... jag rev köket nästan.... men den låg i ett par byxor som jag hade dagen innan.... Så illa är det för mig... Men nu har jag införskaffat mappar så jag har ALLA papper organiserade... så då är det lättare för mig att kunna gå på lektionerna... för hade jag inte haft en mapp med alla saker i... hade jag fan inte gått på lektionerna.... Men oj... nu blev det ett långt inlägg... men tror ingen orkat läsa allting.... men ni som gjort det, ni har en liten bättre bild av mig.. :)



Jag hjälper dig igenom allt du behöver älski, det vet du <3 och du är så duktig :3

Svar: jag älskar digg <333
Frankie Rabbit Johansson

2012-09-20 // 15:28:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo