min dag har vart WONDERFUL!

Jag knallade över till jonas runt... nånting minns fan inte... Så blev jag hälsad av en liten amstaff! dom hundarna är ju så grymt snygga! Så jag kom fram till att det skulle bli min flickvän så nu är jag och vovven tillsammans! punkt slut! Well sen kom dennis och sandra hem så ställde jag och jonas oss och baka paj igen! (a) Den vart bättre än den första... första vart iallafall inte bränd i kanterna... JAG SKA INTE STÅ I KÖK.

en efter vi åt upp pajen... så ställde sig sandra och gjorde tårta... så åt vi det efter pajen.... så man är ju skapligt mätt! Och efter all jävla onyttighet la sig sandra och dennis i dennis säng och sov, så då kröp jag ner bredvid jonas och sov.... men vaknade av att han snarkade som en jävla jude... D:

Efter en liten vilostund så gick jag mot konsum och köpte trocadero! Sen träfade jag amanda höglund,lin och någon mathilda..? Well vi hade väl ganska kul fast det var iskallt... Sedan kör amanda och lin ner handen i min tröja på min rygg bara för min kroppstempratur är ju fan sinnessjuk fast det är kallt.... Efter en timme med dom så gick jag hem och la mig i badet och nu är jag här!

Underbar dag!!

säg aldrig att du älskar mig igen när du inte ens menar det för det gör ont att se att du inte gör det.

brända kant-pajen...



Tårtan som smakade ljuvligt!



Min flickvän som somnade vid mig jävligt fort!








Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo