hmm nu ska vi väl ta ett seriöst inlägg?

well imorse när jag,ninni och pernilla satt och väntade i kafeterian idag på skolan så började vi prata om att folk är idioter som bara går efter hur folk klär sig? 

Kolla på mig bara, jag är en brud men klär mig fan inte som en brud, jag har aldrig smink. Jag har kort hår och ser maskulin ut för att vara brud... Men bara för jag klär mig såhär så tror alla att jag vill vara kille? Hell no, för jag trivs i min stil och dom som lär känna mig tycker att det är modigt av mig att våga gå såhär när man vet att samhället har nästan gjort en "lag" på hur en brud ska se ut. En brud ska ha : tights, smink, klänning,kjol,smink,långt hår osv.
Och har dom inte det då är dom en som vill vara en kille? Oo
Shit om jag ska vara ärlig skulle jag fan inte ens vilja vara kille för en vecka. För fan tänk om man ligger med en brud och gör henne på smällen, fyfan att få bära det på sitt samvete. Så nej jag är nöjd med att vara brud. och jag är nöjd med hur jag klär mig. För jag har alltid vart annorlunda, so this is me. Visst jag får blickar på mig pga hur jag klär mig, men jag har vant mig vid det. This is me, take it or leave it.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo