kom just att tänka på en sak.

Att ärr ifrån när man skärt sig på armar/ben är ganska attraktivt om man frågar mig. för det bevisar bara att personen har kämpat emot sig själv psykiskt och fysiskt så gott det går men endå inte hittat någon utväg än att skada sig själv.
Men när man ser dom så blir alla helt dum i huvudet och säger : aaah jävla emo varför skär man sig själv bara onödigt och lämnar ett ärr!
Well shut the fuck up, ingen som aldrig skärt sig vet hur det är att hamna på just den nivån då man ser svart och känner att enda sättet att slippa den psykiska smärtan är att skära sig själv.

Och när jag ser att en människa har ärr på sina handleder tänker jag : Wow, en person som har haft det jobbigt men inte har tagit det till den nivån då man träffar fel och dör.Utan att dom kanske löst allting, fått ordning på sitt liv som jag har fått, det var snart ett år den jag skärde mig sist. Visst jag skäms fortfarande över mina ärr för jag vet hur dagens samhälle behandlar folk som skärt sig.
Men se det som att jag har en gång fått slagits med mig själv men klarat mig och lever nu som en stark person.
Och varför jag tycker att det är rätt attraktivt så är det för att styrka hos en person är ett stort jävla plus hos mig.. xd

Och älskling nu ska du inte tro att jag tänder på alla som har ärr på sina handleder eller någon annanstans, bara du som attraherar mig älskling ingen annan :* <3

lol varöfr skrev jag ens det här?

hahhaha vadå sliten? :)


Du var tvungen att ta den bilden va?..

2012-10-21 // 21:23:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo