Kan köra en sån här!

Nu har jag ingenting att blogga om så tycker ni borde veta lite ointressant fakta om mig!

Saker som jag HATAR/STÖR MIG SJUKT MYCKET PÅ :

1. När man viskar något i mitt öra. Jag får seriöst panik och vill slå till personen som gör det. Sånt jävla irriterande ljud.
2. När toalettpappret är åt helt fel håll... så där man ska ta pappret u know är in mot väggen? Sätt toapappret riktigt ffs.
3. När jag håller på att läser/gör någonting annat och man absolut tänker prata med mig om något som jag verkligen inte bryr mig ett skit om eller som inte ens är viktigt enligt mig. Lär er att vänta förhelvete.
4. När man frågar om cigg hela förbannade jävla tiden, okey om jag vet att ni har cigg jätteofta men inte har just den dagen. Men när det rä någon som bara röker när den frågar, far åt helvete. :)
5. För mycket smör på mackan, jag tycker att det blir sån jävla äcklig känsla i munnen, typ som att man ska ha käkat läppsyl och smetat runt det i hela munnen så när man andas med munnen känner man en obehaglig känsla.
6. När man pratar på ett jätte jobbigt sätt, och avslutar en mening t.ex : Jamen jag vet inteeeeeeee men den där grudge betoningen i "inteeeeee" alltså fjortis språk, jag lyssnar inte när du pratar på det sättet.

Saker som jag ÄÄÄÄLSKAR:

1. När man kliar mig i huvudet,nacken,ryggen och knäna.... ibland dra fingertopparna på mitt revben för då slocknar jag direkt nästan...
2. Pulvermos med köttbullar, vägen till mitt hjärta ffs! ^^
3. När man kan verkligen lägga in en perfekt mening eller ett perfekt skämt när jag är lite ledsen. Men d måste det vara perfekt annars kan man dö.
4. Att vakna av gulliga sms. Finns fan ingenting som kan få mig på dåligt humör under dagen då!
5. Musik som träffar mig rakt i hjärtat.
6. När jag får en ny keps.

Ointressanta saker om mig men what the hell. :)



» ebba

nu har jag igång kvällens blogg , va gärna med i den :)

2012-10-06 // 12:15:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo