orka bloggaaa?!?!?!

Har fan ingen stor blogglust nu när jag kommer hem ifrån skolan... Vill bara döööö... Det här kommer ta kål på mig!
Som jag sa till flickvännen efter första veckan i skolan: Jag är utbränd, jag har gått in i väggen!
Nej men jag orkar seriöst inte.. jag är inte byggd för det här... men jag går bara en utbildning för att kunna få en bra framtid, och eftersom jag missade hela sjuan och nästan hela åttan så äre ett jävla mirakel att jag ens kom in på en jävla linje?! jag pluggade arslet av mig i våras.. 230 eller 240 poäng skrapade jag ihop på 4 JÄVLA månader...

inge kul att missa saker för det blir ett helvete sen, och det vet jag nu... Så ni som antingen börjar sjuan,åttan eller nian. Sköt er för fan och lyssna, skolka fan inte. 

Men i slutet av dagen så gjorde vi nå engelskt prov... piece of cake säger jag bara! jävla bra att lära sig engelska när man är typ 3 år! ;)
Och imorgon så är det någon programdag på långnäs?... treorna ska hitta på nå aktiviteter åt oss..?
säkert så ska vi simma ikapp med en anka som simmar runt där... Oo

Sen fick jag se att på fredag har vi skolfoto... vet redan hur jag ska ha mitt hår... och kanske vad jag ska ha för tröja... jeans måste jag välja... Jag kan seriöst inte gå ut utan att veta att mina jeans är snygga?... ibland känner jag värsta tvångstanken att ha dom snyggaste jeansen hemma... fast jag bara ska vara hemma och sova..? lalalala.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo