Hell yeah bitches!

Hmm i onsdags måste de vart? Då skrev jag och ninni på antingen min,ninnis elelr louise status och vi kom fram till att vi skulle äta på max! Så jag åkte te bollnäs träffa louise och satt på station med henne ett tag och vänta på ninni. Men då träffade vi hilda! Hon såg inge glad ut! Det gillar vi inte! Men men, sen kom ninni och jonas. (som jag glömde bort hela tiden ...) Men aja! Vi gick till max och jag beställde : Orginalmål,2 stora mozzarella sicks och smält cheddar dipp. OCh fyfan vad bra det satt i magen! Sen blev jag hungrig igen wtf?! Men aja, louise tvinga oss in på torgboden helt utan någon anledning! Men sen gick vi in på biggans ... GODIS!

och ninni fick en jävla leksaks låda med godis i av mig :D Och jag köpte ett hallå katten ägg! hahahah jag är inte så himla normal .. Men men sen så hämta louise pappa oss och vi åkte hem till henne, och jag seriöst SOMNADE i hennes säng! Sov en timme medans hon bakade. Så väcker hon mig med att spruta goddamn deo på fötterna! Fan vad du ska få igen! Hahahaha. Sen gick vi till prästnäset och joline och louise badade men jag fick inte bada för louise?! Vet fan inte varför men näedå! Efter de så tog vi massa granbarr och elda så vi blev varm! Efter de luktade vi sexiga brandmän ... BRANDRÖK!

Påvägen hem gick jag och louise i förväg för att skrämma Joline (hennes lillasyster) Så vi gick genvägen vilket som är ett goddamn träsk! Men skitsamma! Vi gömde oss och stod bakom några träd... Så såg vi henne gå förbi oss. Efter de gick vi efter tysta som möss ... NÄE FÖR VI KROSSA MASSA GRENAR SÅ JÄVLA DÅLIG SOM VI ÄR! Så hörde vi att hon skrek vi ba : ... hmm ...

Så louise stod bakom mig och höll i mig och sa : Kolla om hon är där ... xD
Men det var hon inte så vi gick, så märkte vi att Joline hade sprungit eller gått riktigt fort! För hon var vid dammluckorna på typ 1 min efter hon skrek något. Så blockera vi vägen! mihihihi! Så jävla elak man kan vara.

Efter de så lekte jag och louise as packad och gick med armen runt varann och sjöng och snacka om allt och inget egentligen Oo aja efter vi kom hem varte facebook och kolla saker. Sen gick vi och la oss och vi hade skit störd dialekt båda två! typ ... Hälsingemål blandat med : kalmar,skånska,dansk brytning,gotlänska,göteborska och ja vette fan allt! Men fail lät det iaf! 

Sen vakna vi väl runt 2 eller nånting? Sen så drev vi med en tjock kåt snubbe! Hahahhaha! Men nu blev inlägget långt ... Så nu blire bilder! MUAHAHHAHA!!!!







hihi du e söt ;)

2011-06-23 // 23:48:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo