3. Dina kompisar(Staden/byn berätta jag ju om i första xD)

Mina kompisar är det mest värdefulla jag har, näst efter min älskling för hon kommer alltid först på min lista vad jag älskar mer än allt annat. Hon är liksom allt i ett! Hon är min bästavän, min älskade ljuva ängel. Hon är inte som alla andra jag vart tillsammans med! Hon är som en bästavän på samma gång som man kan snacka känslor och allt annat med också! Rätt så fränt om ni frågar mig ;)

Ninni andersson är någon som är fastlimmad i mitt hjärta eller vad man ska säga, hon är min syster,bästavän,blodsyster och min tvilling. Vi började kalla varandra tvillingar ba för vi hade GANSKA liknande förflutet och det är väl mest så vi har blivit vänne roch för att båda är störd i huvudet och springer runt och välter soptunnor men de skiter man väl i! LEVA LIVET HETER DE! Men hon är en person jag aldrig vill förlora, jag förlorade henne förra året men den månaden var ett levande helvete för mig då. Men vi löste de! :)

Jocke Andersson har jag känt sen början av 8an kan man väl säga. Han är lillebror till Chille Andersson som jag hängde mycket med under 09/10. Men allt vi gjorde var ju itne precis lagligt om vi säger så! Hehehehehe! Men jag och jocke är seriöst som syskon! Skyddar varandra till 100 och båda visar enormt mycket kärlek till varandra! Han e min lilla gulliga lillebror som jag aldrig fick! Men folk tycker jag och jocke är jävligt lik varann! (Bild kommer senare i inlägget så får NI där bakom skärmen kommentera och avgöra om vi är det eller inte!)

Beatrice "Bearnie" Ullberg har jag känt .. drygt ett halv år kan man väl säga? Men damn vilka minnen vi har! Iaf från msn vi har aldrig träffats! Men endå! Hon är DEN enda jag verkligen kan snacka med om liksom ... saker som ingen annan vet om mig. Eftersom både hon och jag har haft de jobbigt förr. Det är rätt skönt att ha någon som är där som kan förstå en vad man upplevt osv. Men jag lovar, jag och Bearnie ska INTE vara i samma rum med saker ... Vi skulle lyckas få rummet att brinna utan något material som utgör eld. Jag lovar vi skulle fan lyckas med det!





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo