Torsdag!

Jooo vaknade skit tidigt idag ... sov ca 3-4 h inatt.. VA JÄVLA DRYGT PALLAR INTE SOVA SÅ LITE LÄNGRE ... well well gick och duschade, gjorde toast.. la mig i sängen och glodde på datorn med massa depp musik igång .. runt kl 11 kom frun hem hit .. Hon är som en jävla ninja ... jag märkte inte att hon kom in i mitt rum! hon peta på min fot och jag trodde jag skulle dö av skräck. Well vi sa inte ett ord till varandra föränn jag sa åt henne att lägga sig bredvid mig. Hon måste trott att jag skulle dö när som helst .. Stackars älskling. Men men sen tog hon av bandaget fårn min hand .. Och jag fick så jävla dåligt samvete så det inte finns ord till det ... Aldrig att jag vågar göra om det igen .. fyfan ... mår fortfarande dåligt över det ..

Men men .. sen så hade vi typ .. världens jävla snackstund om allt som vi oftast brukar ha, så låg jag på hennes mage och lyssnade på den och pratade med den .. Sen sa jag :

- Haru sett harry potter?! säg eeeeeeergggghhhh för ja! blupp för nej! .... *Lyssnar*
*Hennes mage låter*
- VADÅ EEEEERGGGHHH BLUPP?!?!?!?!?

Och älskling hon dog seriöst av skratt så jag trodde hon skulle vika sig dubbelt .. Hahahahahahahaha... Hon åkte hem runt ... 3? Och sen ska jag iväg och hämta mina nya kläder med mamma på ica! ;) Bilder på de får ni sen! ;) Jag tror jag kommer bli förälskad i mössan och tröjan jag beställde ... hehehehe ... Sen får vi se vilka jeans jag blir kär i! ;)

Veckans låt som lär dunkas genom hela veckan bara för den e så jävla bra! Man kan fan citera hela låten!





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo