Bollnäs/Långnäs/Holm

Tog bussen 13:55 in till bollnäs och sen kom alicia och hämta mig på station, så gick vi världens omväg till långnäs .. Jag vet inte varför ... sen fick jag ett halvt aggro anfall mot en turk som körde en barnvagn för nära mig. Hahahaha. Men men när vi väl kom till långnäs för det var tydligen Bränbollsyran. Så tog det 5 m ... Så kände alicia någon ... 5 till ... stanna ... Men sen så gick vi igenom allt folk och satte oss på en betongsak ute i vattnet och ... snacka/spelade/kollade när hon spelade.

Senare tyckte Kim Holm att vi skulle komma hem till honom på blomkransen så det gjorde vi då. Satte oss och kollade på film, tror den hette Rio eller nånting .. Men skitkul var den iaf kan jag ju lova! Senare kom camilla och gjorde mig,alicia och holm sällskap ett tag! Men hon drog efter ett tag ... Men sen skulle Holm iväg och hämta bil uppe på granberg. Sen när Holm kom tillbaka ... HADE HAN LOUISE MED SIG?! FATTA JÄVLA CHOCKAD JAG BLEV NÄR JAG HÖRDE : BITCH!

Aja, runt 22:00 gick jag till kyrkogården till busshållplatsen och påväg dit, vare egentligen ganska kallt. Jag svettades som en jävla idiot och kände hur kläderna blev genomblöt av svett. Jag trodde seriöst jag skulle få världens hjärtattack. Men det blev inge, anyway när jag kom hem så kollade jag på The Rit med mamma, ganska bra förutom att jag inte koncentrera mig ett dugg på den. Men men, snart ska jag väl lägga mig och soooova, gud vad skönt ..



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo