<3

Bara för du är död har vi inte slutat fira din födelsedag, bara för du är död har jag inte glömt dig, bara för du är död har jag inte älskat någon annan lika mycket som jag älskade dig. Jag älskar dig än, du kände när jag var ledsen då kom du och la dig vid mina fötter och kollade på mig med dina oroande ögon. På nätterna låg du alltid vid min sida, vaknade jag av en mardröm så var du redan vaken för jag sträckte ner handen mot dig för att kunna bli trygg igen. Du slickade på min hand och vek huvudet så jag fick känna din underbara päls. Du fanns under hela min barndom älskling. Du är en del av mitt förflutna, en del av den jag är idag. efter du gick bort kände jag verkligen att jag inte kunde älska någon annan igen. Det gjorde jag inte, det tog mig flera år att börja älska igen. För jag var rädd att du skulle tro att jag kunde gå vidare jättelätt och älska någon annan mer än vad jag älskade dig. Det går inte en enda dag utan att jag tänker på dig. Du var den som gav mig liv.

Jag minns den hemska dagen då jag var på fotbollsplanen på skolgården och såg dig och mamma åka förbi, du kollade på mig med ledsna ögon, som om du visste att du skulle lämna mig för gott. När jag kom hem så var jag van vid att du alltid kom och hälsade på mig. Men då stod jag där la ryggsäcken på bordet och sa : Raja?! :D
Men inte hörde jag nå tassar som sprang emot mig .. Det var knäpptyst ... Då kollade jag mot mamma .. Och hon sa att raja inte fanns nå mer ... ord kan inte beskriva hur ledsen jag vart, tog inte en sekund innan jag verkligen bröt ihop.. Där var jag ... liten och klen ... men med dig i mitt hjärta vart jag starkare.

Du är fortfarande min ängel, livsräddare och bästavän.

Jag älskar dig.




♥♥♥♥♥

2011-07-14 // 15:16:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo