Tråkig dag!

Idag vaknade jag av en ren jävla mardröm! Min brud blev ju ffs uppäten av pirayor! Ni kan få höra den eftersom jag har bloggtorka som en jävla majonästub.

Jag frun och några fler var på karlslund (badplats i bollnäs). Så bada vi alla och hade en jävligt bra dag, så fick jag höra ett rykte om att det var pirayor i vattnet, och det trodde jag inte på så jag kollade noga, och det stämde ju! (Nu minns jag inte precis allt ...) Men jag tänkte gå och varna frun men hon var uppe på tian och hoppade rakt ner så såg man henne simma ut åt och sen dök för att simma in till land så ser jag att pirayorna åker emot henne och sen ser man bara blod så dog hon. Så såg jag min tremänning Mikaela med! Och varnade henneoch hon var så dum att hon simmade så med. Så 2 stycken dog och jag kunde inte hoppa i heller. Så jag satte mig och grät, sen så såg jag att alla som blev uppätna dök upp på bryggan i solskenet och jag såg frun, sprang dit och kasta mig i hennes famn. sen vaknade jag gråtandes!

Men ehm, joooo om 11 dagar börjar skolan igen, fan vad kort lovet har varit enligt mig. Kanske för jag suttit inne 2 av dem och vart ute dem sista 2 veckorna ..





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo