hmmm nice helg iaf! ;)

Eh ... Fredagen .. vi var hos fruns mormor då .. och hon ville att jag skulle bada, ist fick hon jaga mig runt hela deras stuga... Men men! eh ... sen på natten så fick jag ett samtal. eh det blev bollnäs senare. typ sådär kl 2 på natten! ehm ... så åkte vi hem till kim holm och jag spraaaang upp för trapporna och slet i dörrn. Sen så öppnade louise och kasta sig i min famn. Weeelll ... ALLT TREVLIGT FOLK VAR DÄR IAF! Sen så sov jag och frun hos holm i hans soffa. Men frun sov knappt nå för de var för varmt.

Lördagen så drog vi till hennes mormor och gjorde massa. Eh sen tillbaka till bollnäs och villa bort oss .. VI TAPPA BORT OSS I BOLLNÄS ... Men men vi hittade Jonas, Kim och Louise iaf. Sen bar det av mot k-lund. OCH VI HITTADE ETT MAX PARAFLAX PÅ TORSBERG. Så det kidnappade vi med oss te k-lund. Och när vi kom fram dit, så tvingade frun mig att bada ... INTE OKEY. Men hon fick som hon ville tillslut, faaaan louise varför skulle du säga sådär för ... Ehm ... sen så kom det ett helt gäng med folk till k-lund ! Rickard, Isak ... Josefine asp ... eh ... sen inga mer tror jag som jag kände. Det var iaf minst 7 pers som kom dit. Sen gick vi mot Kim holm. Dåååååå fick jag och rickard för oss att spela fotboll ... SÅ VI SNODDE UNGDJÄVLARNAS BOLL OCH SPELADE! Hihihihihi! Sen så tvinga Isak mig hem te honom innan vi skulle te kim?! Eh .. aa gick dit, såg hur han fick skäll av sin syster. Vi gick ut och mötte alla hos holm. 

Såååå vart de åka moppe igeeeeeeeen till ... Pernilla! Ehm ... kom dit, fick samtal fick jossans nycklar. Drog iväg på hennes moppe te holm igen. Sen tillbaka te pernilla lika fort. Så efter det gick alla hem till linda.

Sen så somnade vi där dårå jag och frun ;)) ehm .. sen vakna jag av att jag hade as ont i hela kroppen! Så vaknade, gick på toa. gick tillbaka. La mig ner och sen vakna frun .. ? NEJ HON KANSKE VAR VAKEN REDAN?! elle r... SKITSAMMA någon vaknade!

Kl 3 så åååååkte vi hem te mig jag och frun .... TAPPAT BORT MINA STRUMPOR HAR JAG MED ... :$





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo