Hemma

Jaa idag så blev jag och frun väckt av hennes mamma som skulle te banan så vi skulle vakta rocket och rally (fruns bröder) Och det gick bra ett tag tills jag somnade ... Så trött som jag har blivit på sista tiden ... Damn, tror jag fått en sömn sjukdom jag vill bara sova sova och sova. Aja, så vakna jag av att frun och rocket skrek. Jag som hade sån fin dröm .. Om den endå kunde få gå i uppfyllelse!

Men aja, sen så gjorde frun mat och sen drog vi till vallsta för vi skulle med tåget 14:35 ... kom te station precis när tåget kom in på station ... Ut ur bilen, halvt springa te tåget och jag kom innanför tåget och dörrarna stängdes nästan .. Så jag satte upp armarna och krossades mellan dem där jävla dörrjävlarna ! Så kom in i tåget och halvt skrek av smärta ... Usch usch inget jag någonsin gör om kan jag ju lova ..

Aja vi kom te bollnäs och frun lämnade mig där .. Hon klev av tåget och jag satt kvar för jag skulle ju hem. Så kom hem vid kl 15:00 och märkte att min snusdosa var borta. Nyköpt och allt, hade bara tagit EN jävla prilla. Så är den borta. Så jag fick fixa nytt snus och nya cigg för dem var nästan slut dem åh!

På måndag börjar skolan igen, så då kommer väl mest bloggen vara skolsaker och shit. Inte okey det här, men men det är bara ett år jag måste dras med mina retards te klasskamrater. Den enda jag tål i min klass är nog julia, resten är egoistiska jävla snobbar som tror dem har humor och stil. Vilket dem verkligen inte har, tror dem är så mycket bättre än alla andra! Jag klarade knappt av 8an med dem här jävla idioterna, och på mötet sa min mentor att jag fick ge alla mitt fuck you finger när jag står med betygen i handen, cigarr jäveln i käften. Alla gråter nr nian kommer, jag komme rinte fälla en enda tår åt dem här jävlarna, jag önskar dem ett rent helvete.





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo