Första dagen i nian

Hmm jag och älskling vaknade väl runt ... 5? Men jag somna om till kl 6 eller nå xD Då äre illa, åt frukost, eller aah iaf jag. Sen så gick vi till bussen och hoppa på den när den kom till hållplatsen 07:12. Sen hoppade det på 2 killar som senare spydde bakom mig och frun! Man ba : .... *kväljningar pga lukten* Sen frågade jag frun om hon kände nå ... hon var så täppt ... hon kan vara glad för det ... nog den värsta spyan jag känt lukten av och jag tycker mina luktar hemskt ... Men dem där tar nog priset. 

Kom framtill bollnäs och älskling följde mig till tåget sen åkte jag ifrån henne och hon gick till louise! Ehm .. Sen gick jag hem och fixa lite. Till skolan och fan vad tråkigt det var. Helt jävla värdelöst att gå dit, jag HATAR verkligen min jävla klass -.- packad med idioter! :d Hela bunten! Så jag har hållt käften mest hela dagen förutom i slöjden när ingen ville låta mig vara så jag skrek halvt : Fuck off! 

Weeell nu kom jag hem (14:25) kollade posten och mina älskade stickers har kommit! Yay happy! Nu kommer iaf ingen kunna glömma min blogg hoppas jag! ;)





Oooh, i want one of does!

2011-08-22 // 15:19:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo