ehm ... DHGIHÄI Ne men frun tvingar mig att blogga ... xD

ehm i måndags åkte jag hem ifrån ninni pga att jag mådde så dåligt över det där med Mattias .... Men sen så kom älskling hem till mig och då mådde jag bättre, hon e som en bästavän och flickvän i ett ... U N D E R B A R T säger jag bara. Ehm sen åkte vi hem till henne så sov vi där glodde på film ... *Host* Mkt film där kan man säga .. HAHAHHA.. Ehm .. Sen så väckte hon mig runt 12 .. Inte okey jag var ju dödstrött. Weeeeeell vi åkte te bollnäs runt halv 3 ifrån vallsta. Så Träffade vi på Kim. Så träffa vi hilda! YAY HAR SAKNAT HENNE JAG! Weeeeell sen åkte vi bil hem till kim och han satt och läste någon jävla dassbok ?! Om varför öl är bättre än kvinnor ... HAHAHA TROR JAG DOG FÖR FAN!
OCH SEN ÅKTE VI HEM TE MIIIIIG JAG,HILDA OCH ÄLSKLING ... Sen drog vi och bada ... dem bada ... jag satt på en sten ... SÅ NÄCKA DEM .... man ba : ........... damn !!! Jobbigt läge! Varför drog jag int epå mig shortsen för?! men men sne gick vi hem och påvägen skratta vi åt en död fågel .... Älskling gick och sparka på den XDDDDDDDDDDDDDD

Well ikv ska jag och älskling Lana spiral knights .. hahhahaha fan vad cp ... ska lana med min egna brud .. Som knappt gillar att jag spelar .. hahahhaha söt hon är. Men jag älskar henne endå, mass amycket. Mer än hon själv kommer förstå faktiskt.

Men nu har jag bloggat älskling äru nöjd? :*



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo